Vacatures

Openstaande vacatures:

Ervaren Spuiter / Voorbewerker

In onze spuiterij geef je de finishing touch aan onze hoogwaardig technische producten: voorbewerken, strak maken en spuiten van onze machines, machineonderdelen en zeer hoogstaande producten uit de medische wereld (prothesen en orthesen).

lees verder

Assemblagemonteur / Elektromonteur

Als assemblagemonteur werk je aan het assembleren van machines, afzuigunits en diverse specialistische producten. Als elektromonteur bouw je besturingskasten, die bestaan uit elektrische en pneumatische componenten.

lees verder

Geen passende vacature gevonden?

We zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste en gemotiveerde mensen. Heb je belangstelling om bij Ottobock | Jos America te werken? Mail dan je motivatie en CV aan Marjon van Stipdonk: vacature.pe@remove-this.ottobock.com Geef daarbij zo concreet mogelijk aan welke functie en functiegebied je interesse hebben.

Alle verstrekte gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld.

Stages

Als SBB erkend leerbedrijf bieden wij diverse stageplaatsen waarin je kennis maakt met diverse facetten van het bedrijfsleven. Wij dragen zorg voor een goede begeleiding en ruimte voor het uitvoeren van je stageopdracht. Ben je geïnteresseerd in een stage bij Ottobock | Jos America, stuur dan een mail voorzien van je motivatie aan Marjon van Stipdonk: vacature.pe@remove-this.ottobock.com

Geef daarin zo concreet mogelijk aan binnen welke afdeling je een stageplaats zoekt. Wij bekijken dan of we je een stageplaats kunnen bieden.

Acquisitie naar aanleiding van deze pagina wordt niet op prijs gesteld